top of page

vr 15 mrt

|

Tienen

Bezoek ruitenwisserfabriek België Tienen

Let op. Alleen voor genodigden

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bezoek ruitenwisserfabriek België Tienen
Bezoek ruitenwisserfabriek België Tienen

Tijd en Locatie

15 mrt 2024, 07:00 – 16 mrt 2024, 14:00

Tienen, 3300 Tienen, België

Guests

Over deze training

We organiseren een mooie reis naar België op 15 maart en we willen dat jullie erbij zijn! We willen jullie graag meenemen naar de Bosch ruitenwisserfabriek in Tienen! Hier krijgen we een kijkje achter de schermen naar de fabrikage van een ruitenwisser,

Maar wacht, er is meer! We willen dat jullie deze reis in stijl beleven. Dus, naast de fabriekstour, hebben we ook nog wat andere dingen gepland. We beginnen met een bierwandeling door een historisch Belgisch stadje, waar we de beste lokale brouwsels gaan proeven. Proost!

En natuurlijk hebben we ook aan jullie maag gedacht. We zorgen voor een heerlijk diner in een restaurant, waar jullie jezelf kunnen trakteren op de lekkerste Belgische gerechten. Smullen maar!

Oh, en het wordt nog beter! Na al die avonturen, kunnen jullie lekker relaxen in een geweldig hotel. We willen dat jullie goed uitgerust zijn om de volgende dag weer vol energie te beginnen.

Jullie hoeven je nergens zorgen over te maken, want we regelen alles. Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelden!

Registreer je snel om te laten weten dat je erbij kunt zijn. We kunnen niet wachten om samen met jullie te genieten van deze te gekke ervaring!

Planning


  • 5 uur

    Reis naar Tienen


  • 3 uur

    Rondleiding Bosch fabriek + Lunch

Nog 4 items beschikbaar

t

bottom of page