top of page

Onderdelenbase

Op de onderdelenbase kan er door middel van een kenteken gezocht worden naar onderdelen. Hier zijn meer dan 100.000 producten beschikbaar. Deze kunnen besteld worden en liggen indien op voorraad binnen 30 minuten klaar in de winkel.

Bestellingen kunnen gedaan worden via de mail, app, telefoon of via de chat. Bestellingen via de onderdelenbase zijn (nog) niet mogelijk.

Zakelijke klant? Dan profiteer je van al onze services, kortingen, bezorgingen en meer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Klik hier om naar onze onderdelenbase te gaan

Kentekenplaten

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het maken van kentekenplaten voor auto, aanhanger, taxi of caravan. Daarnaast kunnen wij binnen 24 uur kentekenplaten leveren voor de brommer, motorfiets, parkeerplaats, en nog veel meer.

Witte kentekenplaat auto: €17,95
Gele kentekenplaat standaard auto: €19,95

Ook kunnen wij luxe kentekenplaten maken met oplegletters.
Gele kentekenplaat luxe auto: €24,95

Totaalleverancier
Service
Snelheid

De specialist op het gebied van onderhoud en accessoires. Wij hebben meer dan 50.000 artikelen voor u in onze winkel. Van oliefilters, bougies, banden, uitlaten gereedschappen tot audio, smeermiddelen, lakken, en nog veel meer.

Ype Kramer heeft het allemaal.

Ype Kramer Automaterialen. Ooit begonnen in 1974 als een tankstation. Nu een begrip in Friesland als het om automaterialen gaat. Ons doel is om jou blij te maken. Elke dag streven wij naar een hoge klanttevredenheid. Dit doen wij met ons team van 35 medewerkers.

Dagelijks wordt onze voorraad twee keer aangevuld. Daarnaast krijgen wij tientallen verschillende leveringen per dag. Hierdoor kunnen wij onderdelen zeer snel leveren. Een groot netwerk van leveranciers zorgt ervoor dat er bijna geen 'nee' te koop is.

6 DAGEN PER WEEK GEOPEND

Elke werkdag zijn wij van 08:00 tot 18:00 geopend. Op zaterdag zijn wij open van 09:00 tot 17:00. Daarnaast kan je altijd onze webshop bezoeken voor de actuele voorraden en prijzen.

VOOR DE JUISTE PRIJS

Wij leveren A-merken en B-merken. Op deze manier kunnen wij u altijd een geschikt product voor de juiste prijs leveren.

KWALITEIT

Elk merk dat wij op de plank hebben liggen is zorgvuldig uitgekozen. Hierbij geven wij minimaal 1 jaar standaard garantie.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT
bottom of page